Deluxo stenhus logo

LÄR KÄNNA DELUXO STENHUS

Vår historia

Vi drömde om att bygga hållbara hus som finns kvar även om 100 år, därför samlade vi all den kunskap som finns hos ledande experter och hantverkare i Skåne och startade Deluxo stenhus i Malmö. Hos oss får ni inte vilken villa som helst, utan ett levande hem byggt av miljövänliga material, de bästa råvarorna och med smarta byggtekniker.

Oavsett om ni har oändliga drömmar och visioner för ert hus, eller om ni drömmer om en enkel och färdig planlösning har vi rätt hus för er! Våra arkitekter kan skapa ett hus från grunden utifrån era skisser, eller visa en färdig lösning för er som prioriterar en modern och välbeprövad husmodell.


VÅRA FOKUSOMRÅDEN

Frihet och expertis

Deluxo stenhus har anställt många byggnadsexperter, från arkitekter och designers till hantverkare som ger dig fullständig frihet i såväl planering, design och byggnation av ert stenhus.

Miljö och hållbarhet

Ert hus kommer att stå kvar i flera generationer, därför arbetar vi med material som är både beständiga, miljövänliga och hållbara.

Materialval

Eftersom stenhus i lättbetong varken drar åt sig fukt, slösar energi eller kräver något underhåll är detta material det absolut bästa valet enligt oss.

Arkitektritade hus

Alla våra hus är arkitektritade men har stor flexibilitet. Ni kan ändra allt från planlösning till dörrar och fönster.

Anlita oss på Deluxo Stenhus

Är ni redo att börja bygga ert nya stenhus i Skåne? Då är vi på Deluxo stenhus redo att hjälpa er. Slå en signal eller skicka in ett mejl för att boka in ett förutsättningslöst första möte där vi diskuterar era behov och presenterar vad vi kan hjälpa er med. Vi ser fram emot att bygga ert drömhus!

Tvåplanshus med däck och pool från 2plans Elite på deluxo.se
3D-rendering av ett svart, tvåvånings 1,5 planhus med modern fasad på deluxo.se