Deluxo stenhus logo

Därför ska ni bygga stenhus i lättbetong med oss

Bygg ett stenhus i lättbetong med hög kvalitet, stor trygghet och fantastisk flexibilitet

Ert drömhus kommer till liv genom vår expertis

Oavsett hur er vision för ert drömhus ser ut, är vi redo att ta den från idé till verklighet. Med vår mångåriga erfarenhet av att skapa trygga och robusta hus med bra materialval, kan ni vara säkra på att vi tar fram ett arkitektritat stenhus baserat på just era visioner.  

För de som vill bygga stenhus i Skåne är vår expertis och specialisthjälp bara ett samtal bort. Vi har utvecklat en smidig byggprocess för att kunna leverera en överlägsen upplevelse i smidiga etapper. Er vision är vår utgångspunkt och vi hjälper er att väcka den till liv. Vi överväger noggrant alla delar och detaljer och arbetar hårt för att skapa en bostad som överträffar era förväntningar.

Ingen förskottsbetalning

Våra klienter utgör den centrala kärnan i vår verksamhet och vårt mål är att skapa en byggprocess som känns både trygg och smidig för våra kunder. Ni har trots allt lagt ert blivande drömhus i våra händer, så vi gör alltid vårt bästa för att leva upp till era förväntningar.

Hos Deluxo Stenhus har vi utvecklat en byggprocess och betalningsplan som ni kan känna er bekväma med. Vi tror på fullständig öppenhet och tillit och begär därför aldrig någon förskottsbetalning. Istället lägger vi upp en betalningsplan som följer vårt byggprojekt som är indelat i olika etapper. När en etapp är genomförd betalar ni för den, vilket innebär att ni betalar proportionellt i takt med att vi utför vårt arbete.

Vår byggfirma har en omfattande försäkringspolicy, vilket innebär att ni vara säkra på att ert projekt är i goda händer från början till slut.

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten!

Ett stenhus i lättbetong är en långsiktig investering i er hälsa och livsstil och hos Deluxo stenhus får ni verkligen vad ni betalar för. Genom att bygga ett stenhus som kräver minimalt med underhåll och som dessutom är billigt i drift kan ni lägga tid och pengar på annat än er bostad. Vi levererar ett nyckelfärdigt hus som är redo att flyttas in och trivas i. Vi kompromissar aldrig med kvalitén och vågar därmed garantera att ni verkligen gör en bra investering. Hos oss finner ni både konkurrenskraftiga priser och erfarna byggexperter, vilket ger er ett robust stenhus av hög kvalitet med valuta för pengarna.

Nyckelfärdigt stenhus med totalentreprenad

Deluxo stenhus erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ansvar för hela byggprojektet, från ritning till nyckelfärdigt hus som ni kan flytta in i. Ni behöver bara luta er tillbaka och vänta på att huset ska bli inflyttningsklart. För er som kunder innebär det en smidig byggprocess med minimal stressnivå.

Hallway with modern lighting on deluxo.se

Vår byggprocess hjälper er med:

 • Planering och visioner
 • Skisser och planlösning
 • Kontakt med relevanta myndigheter
 • Trygg projektledning
 • Byggnation
 • Slutbesiktning

Investera i ett hus med:

 • Robust lättbetongsstomme
 • Allergivänliga material
 • Putsad utsida/insida
 • Välbeprövade konstruktionsteknik
 • Vacker estetik
 • Oöverträffad levnadsstandard

Robust stenhus i lättbetong

Att investera i ett stenhus i lättbetong innebär en smidig framtid och hög levnadsstandard. Det minimala underhållet gör att ni verkligen kan leva och bo i ert hus, utan att behöva oroa er för bristande formstabilitet, fukt och dålig ljudisolering. Vi hjälper er att bygga framtidens hus, med material som andas och en robust stomme i lättbetong som står stadigt i alla sorters väder.

Ska ni bygga stenhus i Skåne?

Deluxo stenhus finns och verkar i hela Skåne. Här, på den vackra skånska slätten och inne i tätorterna, konstruerar vi robusta stenhus i lättbetong som ser lika vackra ut vid inflytt som efter 100 år. Vi är en lokal byggfirma med mångårig erfarenhet och duktiga byggingenjörer, byggherrar och hantverkare.

Genom att anlita en lokal byggfirma får ni ett nära samarbete och personlig service under hela byggprocessen. Vår unika förståelse för områdets specifika behov gör oss till det mest fördelaktiga valet. Vi samarbetar med Skånes bästa underleverantörer som har välbeprövad expertis och kunskap inom sina respektive områden. Hos oss får ni snabb respons och effektiv kommunikation från start till mål.

Vi erbjuder en välbeprövad byggprocess

Vi vet att det tar lång tid att gå från vision till färdigt hus. Vi har därför tagit fram en simpel och lättöverskådlig byggprocess med flera etapper där ni som kund enkelt kan hänga med i var vi befinner oss i utvecklingsförloppet.

Hos oss är ni goda händer och får alltid rätt hjälp på vägen. Vi erbjuder inte bara en personlig kontakt, utan även en individuell betalningsplan där ni betalar i takt med att byggprojektet framskrider istället för att betala i förskott. Allt för att ni ska känna er så trygga som möjligt under hela processen.